hits

det har jeg aldri gjort før,

så det kan jeg helt sikkert. Kapittel 714: Annonse

For en tid tilbake ble jeg oppringt av Norsk Ukeblad. Jeg har aldri kjøpt et ukeblad i hele mitt liv, har knapt nok lest de på venteværelser (fakta: på venteværelser går jeg til gjengjeld all in og velger meg Se og Hør...), så min første tanke var at damen skulle selge meg abonnement. Jeg ventet ikke for å høre hva hun hadde å si, det gjør jeg aldri når noen ringer og skal selge meg noe, men presenterte min faste regle, sagt med meget spiss stemme: "Ellers takk, men jeg kjøper aldri noe pr telefon" og la på.

Etter et par minutter begynte hjernen min på egenhånd å gjenkalle noen av de ordene damen hadde sagt: "Annonse" "Hadeland" "Utvalgte". Hm.... Følelsen av å ha tatt en skikkelig dårlig avgjørelse på ekstremt magert og fordomsfullt grunnlag vokste, og jeg krøp til telefonen og ringte tilbake:

"Hei, dette er damen som slengte på røret til deg for 5 minutter siden (rødme), jeg lurer på om jeg kanskje forhastet meg litt...(rødme mer)?"

Damen var litt spiss i stemmen i starten, litt som et ekko av meg, og meget forståelig. Det hun faktisk hadde ringt for, var å tilby meg annonseplass i forbindelse med en Hadelandsreportasje de skal ha i et nummer som jeg tror kommer i november en gang. De har valgt seg ut noen lokale aktører, bl a meg fordi de synes jeg har fine bilder, som de tilbyr plass til MEGET pene priser. Jeg ville jo ellers aldri hatt råd til noe sånt. 

At jeg selv ikke leser ukeblader og sjelden har klart å finne noe av interesse der, betyr jo ikke at jeg har noe i mot ukeblader. Og spesielt ikke de som har flere hundre tusen lesere i uka, hvorav kanskje noen tusen i november får med seg at det finnes en liten dame på Hadeland som lager ganske kule bilder :-D

De kunne lage annonsen for meg, men en del av å være meg er å være ekstremt sær på hvordan mine egne greier skal se ut, så jeg gjorde et forsøk selv. Som ble godkjent :-)

#norskukeblad #bugle #gunhildbræin

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

madebygb

madebygb

50, Lunner

Hei på seg, Gunhild her :-) Hobbykunstner/fotograf som innimellom reiser på tur. For eksempel til Mexico. Koselig å se deg :-) Ønsker du mer info om malerier/tegninger og annet ta kontakt på gunhild@gallerigb.com eller besøk meg på facebook: gallerigb

Kategorier

Arkiv