hits

tørke

plen utsnitt 1:

featuring den eneste veksten som trives der gresstrå og mose en gang hadde sitt hjem: Tistler. Gjør livet som barbeint mer spennende. 

Plen utsnitt 2:

Kommentar overflødig.

I blant kunne jeg tenke meg en følelses-tørke. En dag eller en time uten sterke følelser i noen retning, bare i ro og fred kunne være tilstede der man er. Det er sjelden jeg har det slik, og særlig i heftige kreative perioder som nå. Jeg har lister med musikk, "Inspiration" og "Inspirationsecond" som jeg bruker når jeg lager ting, og de består av sanger valgt ut utifra at de setter i sving sterke følelser i meg. Hjelpsomt i kreativ sammenheng, litt slitsomt når man ikke får slått av følelsene samtidig med musikken. Gamle sorger, nye gleder, kommende store endringer (jeg som trodde jeg var ferdig for en stund, not), selvransakelse, sinne, fryd, melankoli...alt krydret med en allerede tilstedeværende hang til føleri og en dæsj pms.  Good greaf. Jeg trenger ferie. Og muligens en ørefik. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

madebygb

madebygb

50, Lunner

Hei på seg, Gunhild her :-) Hobbykunstner/fotograf som innimellom reiser på tur. For eksempel til Mexico. Koselig å se deg :-) Ønsker du mer info om malerier/tegninger og annet ta kontakt på gunhild@gallerigb.com eller besøk meg på facebook: gallerigb

Kategorier

Arkiv