hits

....men kånstnaren var inte død....

...ennu...

Utstilling nærmer seg, presset øker, antall dager minker og UÆÆÆÆÆ jeg oppdaget akkurat at jeg har blingset på turnusen, for jeg har nemlig nattevaktshelg den helga jeg skal stille i Kunst Elva Rundt OG DET ER TO EVENTER SOM RETT OG SLETT IKKE LAR SEG KOMBINERE!!! Kjæææære vene, hva må egentlig til for at man får støttekontakt?

I dag har jeg shoppet til nye malerier:

Ser du ingen maling sier du? Det stemmer, ikke et gram maling skal på disse bildene. Lyslenker fra Europris derimot, er et must. Noen ganger når jeg får slike ideer viser de seg å være rene geni-streker, ref. låvebildene, andre ganger not so much, og da liker jeg jo å vise til klatrende-lilla-skilpadder-hendelsen. Hva dette viser seg å ende opp som - vel, jeg er like spent som dere. Antagelig mer, for lets face it, SÅ interessant er ikke mitt maleliv for allmenheten. 

En annen nyhet: 

Masseproduksjon. Aldri gjort før, så det kan jeg helt sikkert :-D

 

2 kommentarer

02.07.2018 kl.22:28

håper du fekk bytta nattevaktene

madebygb

03.07.2018 kl.14:43

Anonym: har fått byttet en, har en igjen. Krysser fingre ?

Skriv en ny kommentar

madebygb

madebygb

50, Lunner

Hei på seg, Gunhild her :-) Hobbykunstner/fotograf som innimellom reiser på tur. For eksempel til Mexico. Koselig å se deg :-) Ønsker du mer info om malerier/tegninger og annet ta kontakt på gunhild@gallerigb.com eller besøk meg på facebook: gallerigb

Kategorier

Arkiv