hits

bugle med venner tilbake på Bakeriet

Først: jeg ble så overrasket da jeg klikket meg inn her nå, for jeg har ikke blogget på ....ja dere vet, og da synker jo lesertallet med... ja dere kan tenke dere, og når man ikke har så mange fra før så vil det si at tallet kan bli skremmende nær 0. Men skulle du sett: av en eller annen grunn har jeg ca 10 utenlandske lesere som holder stand og kikker innom hver dag? Må ta meg en kjapp ringerunde til modern og resten av nærmeste familie for å sjekke om noen av dem har flytta ut av landet. 

Til poenget: Det er blitt min tur igjen til å pynte opp Bakeriet på Smietorget. Bugle er selvfølgelig med, og i tillegg har han tatt med seg noen nygamle venner:

The man himself

Noen ganger skjønner jeg ikke hvorfor folk kjøper bildene mine, og noen ganger begriper jeg ikke hvorfor de ikke gjør det, som i tilfelle med "Bublebees but": Ække denne bare herlig?

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

madebygb

madebygb

50, Lunner

Hei på seg, Gunhild her :-) Hobbykunstner/fotograf som innimellom reiser på tur. For eksempel til Mexico. Koselig å se deg :-) Ønsker du mer info om malerier/tegninger og annet ta kontakt på gunhild@gallerigb.com eller besøk meg på facebook: gallerigb

Kategorier

Arkiv