hits

Bergen Baby!

Ikke ofte jeg forhåndsskriver et innlegg, men når dere leser dette er det kanskje fredag kl 9 eller 12 eller noe, og jeg later som om jeg snakker med dere i nå-tid, mens i virkeligheten satt jeg og skrev dette kvelden før. Teknikken ass! Det hadde kanskje vært mer overbevisende hvis jeg ikke akkurat hadde skrevet at jeg forhåndsskriver, eller fortalt at jeg later som det er nåtid, når jeg leser i gjennom ser jeg at hele første del av dette innlegget bare ble tull, anbefaler at dere går til neste kapittel, under bildet:

Saken er den, at når dere leser dette sitter jeg på på toget til Bergen! Et lite reiseeventyr jeg ikke har skrevet så mye om, rett og slett fordi jeg har hatt litt fulle dager i det siste, slik det gjerne er i forbindelse med utstilling bl.a. 

Jeg kjører Bergensbanen til og fra, har aldri kjørt den før, noen vil kanskje si at det kunne klart seg med en veg, dem om det. Jeg har med 2 bøker, skrivebok, mobil og godt sovehjerte, tror det skal bli flotte turer. Det blir reisedagbok, håndskrevet som sist. Jeg vet det ikke var helt lett å lese teksten på mobil, men det var så utrolig mye mer inspirerende å skrive på den måten, så slik blir det. Og bilder selvfølgelig :-) 

Turen starter på bilverkstedet, der setter jeg fra meg blikkboksen min slik at de kan finne ut av hvorfor oljelampa lyser som et for tidlig tent juletre. Snille verkstedet mitt (aldeles gratis reklame) kjører meg så til stasjonen, og setter senere bilen min der så den står klar til meg når jeg kommer hjem søndag. 

Bergen Baby!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar