panic room

Huset bærer igjen preg av før-utstillings-panikk: Lerreter, staffelier, verktøy, bobleplast, rammer og malerier i ulike stadier av snart-ferdig spredt utover hele huset. Litt ekstra føler jeg det ble denne gangen, les forrige innlegg om 14 uventede meter... Har ikke noen løsning på det enda, for selv om jeg kanskje klarer to bilder til på rappen nå, så går jeg ikke på akkord med kvaliteten, så blir det ikke bra så blir det ikke med. Jeg har ikke evner til lynmaling eller masseprodusering.

Men det er lys i tunnelen, håp i snøret, sol over skyen: Vandrende Valium Marit har kommet seg hjem fra cruise, forøvrig en tøysete greie å holde på med når jeg trenger henne her, og i ettermiddag kommer hun hit. Ingen organiserer/løser/kreerer og valiumerer som henne :-)

I helga har jeg hatt helt fri, bare kost meg med familie, og på forhånd var jeg litt stressa ved tanken på at jeg "mistet" nesten to maledager med det. Da jeg kom hjem i går kjente jeg at det var noe av det beste jeg kunne fått, for malelysten var på topp, og et ferdigstillt, et rett-før-ferdigstilt og et påbegynt ble resultatet :-D 

Kom til Drammen på søndag, dere finner meg midt på Ypsilon-brua :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits