20 skrekkslagne meter

Så har det skjedd igjen, man har trallet og surret og ikke fulgt ordentlig med i timen: Mens jeg har puslet og malt litt i ro og fred, dumdidumdidum, 6 små meter utstillingsplass er jo ikke mye å fylle, jeg har plenty bilder, dumdidum...har jeg hele tiden skulle ha forberedt meg på 20 meter. 20 METER!!!!! 

 

Det er en og en halv uke igjen til Kunst Elva Rundt, av de ca 10 dagene jobber jeg 4 netter og 2 dager, er bortreist 2 dager og har besøk 1. Jeg vet jeg har sagt det mange ganger før, men aldri har det vel vært mer på sin plass: KJÆÆÆÆRE VENE!!! (Legg merke til hvordan jeg denne gangen bruker fet skrift for virkelig å understreke alvoret, iom at jeg muligens står i fare for å ramle i ulv-ulv-gryta)

Har akkurat dratt fram alt jeg har vært borti med en pensel bortsett fra vinduskarmene, og spredt det rundt i spisestua for å se om det er mulig å komme opp i et antall bilder som gjør at standen min ikke forveksles med en fotballstadion befolket av en maur. 

Har fått kart over hvor jeg skal stå, se etter nr 34 på venstre bro:

Jeg er ikke kjent i Drammen, og da jeg så dette var første tanke at jeg må ta med nok tau. Så for meg kuling fra alle kanter, høyt på en bro, litt i utkanten. Nå får jeg melding fra en Drammenser som kan fortelle meg at jeg har fått en kongeplass, sentralt og flott :-D Så gøy!

Tilbake til staffeliet :-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits