big planes ahead

Langfri betyr malemalemale; under en mnd til Kunst Elva rundt i Drammen! De første sommerfuglene har såvidt begynt å røre på seg sånn ca midt i magen, akkurat slik det skal være. Zaloflaske, maskeringstape, kopipapir og andre kjente maleredskaper er dermed i full svingIvrig som jeg er etter all den nøyaktige penselmalingen, phu så slitsomt! gikk det litt vel løssluppent for seg på morran i dag


jeg hadde strengt tatt ikke planer om å male huset riktig enda.

I kjelleren har jeg begynt å innrede meg en snikkarbod, og første prosjekt er å lage et relativt værsikkert staffeli slik at Kunst Elva Rundt ikke blir til "Kunst Flyter Rundt i Elva" Hm. Kanskje man uansett bør ha på badetøy under for sikkerhets skyld.

but even bigger planes:


Niese Veronica har alltid hatt en evne til å lede meg ut på ville veier, nå som hun bor hos meg blir det ikke mindre av sånt, og nå har hun altså lurt meg til å låne et airboard fra BUA. Foreløbig står det trygt på bakken, i påvente av at nevnte Vero skal komme hjem og at regnet og skal roe seg litt. Og buldringa i det fjerne fjerne seg helt. Jeg ser for meg at å være på vannet stående på et sånt brett i tordenvær kan bli en uimotståelig fristelse for Tor, og uansett foretrekker jeg at vannet er under og ikke over meg når jeg skal bade. Hvilket jeg garantert skal når jeg og denne papplata skal utpå samtidig. Kamera er med, men sensuren blir hard. Vi snakker tross alt selvbevisst mange-og-40-åring i badetøy her. Ved siden av noen-og-20-årig kropp som ikke engang har hørt om celulitter, sagge-hud og åreknuter enda.

Mens jeg sitter her og venter på at maling og vær skal tørke får jeg god hjelp med blogging som vanlig. Tastaturet er favorittplassen og det kunne vært riktig så nyttig om bare stavinga var litt bedre.


God helg :-)
 

#BUA #kunstelvarundt #airboard #hadeland

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits