reisehemmet og nymalt

Det viser seg at dit jeg gjerne vil reise er det ikke et eneste reisebyrå i landet som kan sende meg, med mindre jeg er en gruppe. Det er jeg ikke, noen kilo for mye, ja, men fortsatt ingen gruppe. Så er det jo fullt mulig å booke hotell og reise selv, men jeg synes ikke det er så enkelt: Its a jungle out there, og tross god hjelp og mange tips sitter jeg fortsatt og klør meg i hodet med tastaturet fordi mylderet av nettsteder for formålet tar motet og oversikten fra meg. Hrmf. Dette kan være en av de tilfellene det er greit å be om hjelp, og jeg har planer om grov utnyttelse av min for tiden samboer, en niese med alder, kunnskap og pågangsmot som egner seg bedre til slikt. I reserve har jeg en venninne som er globetrottar av rang, så dette skal nok ordne seg.

Som en ganske dårlig overgang til temaet "mitt nyeste oljemaleri", viser jeg dere nå et par glimt som tilfeldigvis kan fungere som et slags hint om hvor jeg har tenkt meg:
Dersom jeg får det til. Kanskje det blir camping på Dokka. 

Dette blir mitt siste oljemaleri på en stund, nå klør jeg i fingrene etter å levendegjøre et par akrylskisser jeg laget for noen uker siden, og ikke minst KLØR jeg i fingrene etter å male rosa og lilla igjen :-D :-D :-D 

#reise #reisebyrå #reisebyråkanikkehjelpe #reisealene #maleri #oljemaleri


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits