livet på hodet og hodet på tur

Det skjer mye om dagen, mye bra, og noe, som dere vet, ikke så bra. Store og små endringer har stått/står fortsatt i kø, og hodet henger ikke alltid helt med. Som mange andre i samme situasjon sikkert har kjent på før meg, har jeg et stort behov for å områ meg, sette meg ned et sted og lande, et sted med avstand til alt dette som før var stille og stabilt, men som nå går som en maltstrøm rundt meg. 

Jeg har kommet frem til at det jeg trenger er å reise. Alene. Til et ikke alt for spennende (eller dyrt...) sted, gjerne avsides, hvor det er rom for (kanskje fordi det er lite annet å gjøre) ettertanke og refleksjon. 


(foto Randi Rønningen)

Da jeg bestemte meg for dette slo det meg at det er jo en glimrende ting å ha på bucket-lista! Det står ikke på min fra før, men en bucket-liste må jo kunne revideres ettersom tid, behov og lyster endrer seg, så herved er "å reise alene" på min, for snart å bli krysset av. Bare for å nevne det: Det eneste som gjenstår på min opprinnelige bucket-liste er "å fly helikopter", så dersom noen noensinne skulle ha lyst til å gjøre skikkelig inntrykk på meg er det greia :-D

Hvor og når ikke avklart, følg med. 

*

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits