foto: skulpturparken på Ekeberg

 Hver sjeldne gang jeg får rota meg ut på noe sånt har jeg det så gøy, og tenker at dette skal jeg gjøre MYE av! Og 5 minutter etter at bildene er redigert og postet snur gullfisken på huet og sier: Dra ut på no? Nææh. Er det no gøy`a?

Det blir to innlegg, for det ble så mange kule bilder, men først et hovedinntrykk: Pussig sak! De kaller det en skulpturPARK, og da forventer jeg parklignende ting som plener, bed og kanskje litt belegningsstein. Slikt er det lite av (med unntak av rundt bygningene), fant èn "tamblomst", ellers er det furu og kratt og gjørmete stier og - har du sett: Der står det visst en skulptur! Etterhvert som jeg vandret rundt i buskaset sammen med trost og stær satte jeg mer og mer pris på akkurat den vrien, for det minnet om barndommens skattejakt, bare for voksne :-)

Men det begynte ikke så bra:


Mmmhm.

Noen har sett bedre dager

Denne skremte meg nesten: Leste ut Katherine Webb`s "Arven" i går, og i den spiller gul iris en viktig rolle. Og jeg kan ikke huske å ha sett gul iris før, men i dag sto den plutselig foran meg. Hva er oddsen for det?

 

Pamela was here:

Ingen skulptur (tror jeg? Det var ikke alltid så lett å vite), bare vakker:

"open book"

noen må du lete etter, og når du har funnet dem må du lete litt til, og så plutselig:


Mer i morgen.

#ekeberg #ekebergskulpturpark


 

2 kommentarer

Sharone

28.06.2017 kl.18:46

Så fine bilder :D

madebygb

28.06.2017 kl.19:06

Sharone: Takk :-)

Skriv en ny kommentar

hits