en alenehønemor`s bekjennelser

Det er vanskelig å finne en god grunn til at kjøkkenbenken min ser sånn ut. For meg selv altså, jeg har aldri hatt ambisjoner om å imponere som husmor, men det flaue faktum er at jeg faktisk TRIVES når jeg har det ryddig rundt meg, så hva skjedde her liksom:Jeg vet at noe av forklaringen ligger i en uforklarlig lekkasje i en skuff, som innebar klissete fortsatt uidentifisert guffe klint utover div tørrvareforpakninger, med dertil påkrevet rengjøring av ting man vanligvis ikke skal trenge å rengjøre. Men utover det... aner ikke. Jeg sverger på at husholdningsremediene hopper rundt på egenhånd på kjøkkenet mitt om natta, som en slags Engas versjon av "Den magiske leketøysbutikken". 

Jeg liker å skylde på at jeg har det travelt: Alene på bruket, mye gressklipping og annet (som tidligere klaget over), høner som skal stelles


noe de tilsynelatende ikke blir hvis vi skal dømme ut i fra renholdet slik det fremstår på dette bildet, godt for dem at de går ute mesteparten av tiden, og kaniner som skal....hm...


...eh, de klarer seg vel strengt tatt nesten selv, det samme gjør pus.

Det flaueste er jo at jeg har ferie... Laget en flott liste over større, viktige prosjekter som skulle gjøres på Enga i ferien, før ferien, men det er klart, når jeg foreløbig ikke engang har kontroll på min egen kjøkkenbenk er det et stykke frem til jeg kan begynne å male huset. 

*

Nå har jeg brukt et par måneder på ikke å ha tid til å fikse bremsene på sykkelen min, men tid til å sykle på den har jeg hatt. Uten bremser. Tror jammen jeg begynner der jeg: Ut å fikse bremser! Og så kan jeg ta meg en sykkeltur mens jeg planlegger hvordan jeg skal få kontroll på kjøkkensituasjonen.

God onsdag :-)

 

2 kommentarer

ladyaugust

21.06.2017 kl.15:38

Ta det helt med ro, jeg har det også akkurat sånn ;) Ha en fiiin dag :D

madebygb

21.06.2017 kl.17:03

ladyaugust: Så godt å høre at vi er flere :-) Ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

hits