kurs i lasering

Da har jeg gjort noe jeg ikke kan igjen, og det er befriende og frustrerende på en gang, men mest av alt utrolig lærerikt! Jeg har altså vært på kurs med Heidi i kunstrekvisita.no med tema lasering. Som betyr å male med gjennomsiktig farge oppå noe annet du har malt først, slik at det du malte først skinner igjennom det du malte sist og gjør at alt blir seende helt annerledes men fortsatt likt ut. Phu, stort vanskeligere kan det vel ikke sies, og det er en grunn til at jeg ikke skriver for Wikipedia. 

Blanda teknikker med både akryl og olje på samme bilde var også helt nytt for meg, og jeg er enda et skritt nærmere å falle for oljemaling etter dette. Hadde det SÅ gøy, med en læringskurve så bratt at man skulle hatt piggsko.

Slik så det ut underveis:og så slik:

Bonus-lærdom: Å male vann er ikke min greie: Det ligger ikke stille, beveger seg ikke dit jeg vil og nekter å se flytende ut. 

Heidi i kunstrekvisita finner du HER.

 

5 kommentarer

Hildur

18.06.2017 kl.15:52

Var litt lite bilde så klarer ikke helt å se, men ser da ut som du klarte å male vann ganske greit? :P

madebygb

18.06.2017 kl.20:14

Hildur: Tusen takk Hildur, jeg fikk hjelp av lærer`n, så da ble det seende greit ut :-)

Hildur

18.06.2017 kl.20:18

Bruker å være slik på malekurs :P Var på et malekurs som barn, og isteden for å forklare hvordan jeg skulle gjøre ting, så tok malelæreren å malte på mitt bilde.. Lærte jo litt av det også, men for meg var det et overtramp å male på mitt bilde :P Hun snakket ikke så godt norsk da, så kanskje vanskelig for henne å lære bort muntlig ;)

madebygb

19.06.2017 kl.05:19

Hildur: det må man ALDRI gjøre uten godkjenning fra eleven! I mitt tilfelle ba jeg om det fordi jeg satt helt fast, og da hun da forsiktig malte litt på det lærte jeg av det :-)

Hildur

19.06.2017 kl.17:57

Enig med deg! Problemet var nok at hun ikke fikk til å formidle så mye muntlig :P

Skriv en ny kommentar

hits