siste nervøse trekning

Facebook, velsigne deres omtenksomme hjerte, bombarderer meg med påminnere om at jeg har et arrangement i helgen. Setter meg foran pc: "Ping! Du har et arrangement 20 mai!" Betaler noen regninger, leser litt mail, tilbake til fb: "Ping! ikke glem ditt arrangement 20 mai!" Åpner telefonen "Ping! Husk ditt arrangement 20 mai!" En del av meg gleder meg til fb klarer å skille mellom alt jeg faktisk gir helt blaffen i av sider/arrangementer/bilder og andre forslag de serverer meg, og det jeg husker så til de grader at jeg går med knute i magen hele dagen og drømmer om om natten. På den annen side....hm....den dagen fb skjønner forskjellen begynner det kanskje å bli litt skummelt. Kjære fb, jeg er helt avhengig av deg, velsigne den overoptimistiske, velmenende, bare ørlite påtrengende tonen du har valgt, måtte du aldri forstå mer enn du gjør.

Så ja, jeg har knute i magen fortsatt, og tvangstankene er i slekt med de jeg har hatt tidligere, med enkelte justeringer i forhold til omstendighetene: I tillegg til de vanlige "Hva om det ikke kommer noen" Hva om jeg ikke selger noe" og "Hva om jeg blir avslørt som en ren vits", har jeg nå også den nye: "Hva om jeg ikke selger noe og dermed har ansvaret for at galleriet ikke tjener penger nok den måneden jeg stiller". 

Alltid hyggelig med noe nytt.

Ellers er det slik at livet gjerne byr på en ujevn strøm av hendelser, og akkurat nå er jeg inne i en slags malstrøm, så det er mer enn bare utstilling som forlanger en plass i hodet. På godt og vondt. 

Heldigvis jobber jeg som før nevnt tett frem til lørdag, og det er så GODT!  I tillegg til at det holder hodet mitt opptatt, har jeg verdens skjønneste, mest støttende kolleger, for ikke å snakke om, som en bivirkning av en viss nylig overstått helligdag:  MASSE marsipankake :-D Mer enn selv jeg greier å spise :-D 

Satser på å komme innom dere lørdag morgen med et siste "hva føler du nå" innlegg: Jeg våkner antagelig i 5-tida, og skal ikke være på galleriet før 11-12, og DET er MANGE timer å være nevrotisk på det! Men først, takk og lov: En vakt til, og hvis jeg er heldig er det mer marsipankake igjen :-D

 

2 kommentarer

Becca Alexandra

18.05.2017 kl.23:33

Hehe, slitsomt med mange varsler på rad! Du kommer nok garantert til å selge noe. Masse lykke til <3

madebygb

21.05.2017 kl.12:13

Becca Alexandra: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

hits