gallerigallera

SKUMMELT! Jeg har vel aldri vært SÅ bevisst på at jeg er amatør som da jeg ventet på folkene fra Galleri Brande i går. To flotte, hyggelige og morsomme, men helt klart proffe damer vandret mellom bildene mine, tok de opp og gransket, stilte spørsmål om teknikker og annet, og jeg gikk rundt med en litt surrealistisk følelse av at de hadde kommet til feil hus. Og som jeg ofte da gjør, og har fått kommentarer på tidligere, så snakker jeg meg selv "ned", legger vekt på hvor ny jeg er i faget, de tingene jeg selv ikke liker med bildene mine og generelt alt jeg ikke kan. Tok meg i det underveis og prøvde å ta meg inn :-) Snille damene gjorde alt lettere for meg, og jeg er veldig glad akkurat de ble de første til å gi meg denne erfaringen. 

Det hjalp muligens ikke på usikkerheten at jeg var trøtt etter nattevakt OG premenstruell ...

Resultatet? De vil ha meg som utstiller :-D I hovedsak vil de ha så mange som jeg klarer å lage av låvebildene, og så evt fylle på med noen akrylbilder. Bugle blir ikke med i første omgang, men kan kanskje komme på en gjesteopptreden senere. Låvebildene mine forsvinner jo så fort jeg legger de ut, så frem til slutten av mai blir det bare teasere å få av de nye som blir laget. Når de er trygt på veggen i galleriet skal jeg også vise de frem her til dere som ikke har mulighet til å komme til Brandbu. 

Pus vokter bilder: Det til venstre er solgt, de andre taes ut av salg frem til utstilling.


 

Bildene skal inn i galleriet fra midten av mai, og åpningen blir 20 mai, kryss i kalendrene sine! 

#galleribrande

2 kommentarer

Marie Jonasen

27.04.2017 kl.20:02

Man er alltid ekstra selvkritisk når det gjelder. Men husk din kunst, er din stil! Den er unik deg. Det skal ikke alltid være perfekt. Et uferdig bilde i ditt syn, kan være fullkomment i et annets. Her er et god eksempel på kunst som for mange ser uferdig ut, men som andre mener er fantastisk: http://www.terjeresell.no/ ... Personlig er jeg av typen som ikke forstår meg på Resell's kunst. Jeg liker din stil MYE bedre :-)

madebygb

28.04.2017 kl.15:07

Marie Jonasen: Kjære Marie Jonasen ved Moss hotel: Du gjorde akkurat dagen for meg: Står og maler nå, og kjenner på denne usikkerheten og at den hemmer meg. Tar en pause og kikker innom bloggen, og finner denne nydelige kommentaren som går rett til malehjertet mitt :-) Takk!

Skriv en ny kommentar

hits