messose

Fra Gunhilsk, sammensatt av "messe" og "nevrose". 

Jeg har bare gjort dette 2 ganger før, men husker dere i høst og/eller forrige høst? Kjææææære vene. Paradise Hotell møter Luksusfellen møter Kokkekamp. Denne gangen har jeg ikke merket noe særlig til det, før min kjære akkurat nå prøvde å planlegge resten av ukas måltider og dertil tilhørende handleliste sammen med meg, og jeg plutselig hører meg selv skrike JEG STILLER UT PÅ FREDAG!!! I DONT CARE!!!

Det er ikke ofte jeg skriker høyt, faktisk tror jeg ikke jeg har gjort det siden forrige gang, så vi får håpe det alltid vil være litt tid mellom hver gang så jeg ikke ender som ufrivillig eneboer. Med katter. Og kaniner og høner. Veien synes veldig kort til crazy cat-lady. Kjære Ø, hold ut med meg please!

Grunnen til at jeg ikke har kjent noe særlig på nervene nå er nok at jeg ikke kjenner presset på samme måte iom at jeg er en av mange, noe som i utgangspunktet passer meg godt. Å ikke bære presset alene altså, hvordan det blir å skulle dele stand med mange andre klarer jeg ikke helt å se for meg enda, så det blir spennende. 

Jeg har ikke klart å prestere noe jeg er fornøyd med på lenge, og dermed har jeg lite nytt å komme med til denne messen. Det stresser meg litt, ikke at jeg har lite nytt, men at jeg ikke er fornøyd med de siste bildene. Har jeg mistet DET? Har jeg mistet DET allerede? Har jeg mistet DET allerede før jeg i det hele tatt rakk å få DET nok til å bli anerkjent og (ikke verdensberømt for det vil jeg ikke) sånn passe rik? Hører dere? Messose all over the place. 

Heldigvis er jeg fortsatt like fornøyd med Buglen min og de andre printene, så med litt ekstra småtteri jeg holder på med nå har jeg mer enn nok til min del av standen. 

I morgen låner jeg Bugle hjem fra butikken, og så blir det innramming og siste finish før rigging fredag. Ispedd et lite førstehjelpskurs på jobb og et møte med snekker. Kjææææære vene, når skal jeg få barbert legga???

Kom på Hobbymesse på Jevnaker lørdag eller søndag for å se om jeg fortsatt står oppreist eller ligger i en krøll under bordet ved vaffelstanden og spiser rømme rett ut av boksen. 

hjelp

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits