drawing a home with a wiew

For 12 år siden nå ganske snart ble denne vidunderlige, slitne, avsidesliggende, krevende og idylliske plassen mitt hjem. Planen var å restaurere huset først, og så gå direkte løs på uthusene som var på veg ned for egen maskin, og dermed ikke gav særlig valg dersom man skulle kunne fortsette å bruke dem. Huset ble ferdig, men så var det stopp: Som min kjære Ra sier: Livet skjer, og alt ble snudd på hodet.


 

Livet går seg til igjen, umerkelig, sakte, til man en dag innser at drømmene som var har blitt erstattet med nye, kanskje mindre, mens gleden til gjengjeld er større. 

Og nå skal Enga endelig bli hel! To uthus er under planlegging, et med garasje/atelier/slyngerom og et hobbyfjøs. I vinkel på huset, slik at de til sammen skal danne et tun med likeens, lave bygninger. Jeg har selvfølgelig tegnet selv, sammen med min kjære Ø, og nå er tegningene hos en som skal lage byggetegninger av dem, og vi er i gang! Jeg bobler litt over når jeg begynner å snakke om dette kjenner jeg, men jeg får spare noe til videre i prosessen. Her er første smakebit, mine egne skisser, versjon nr ca 714:Gleder meg til å vise frem de proffe tegningene :-)


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits