Googley good morning :-D

I min jakt på verdensberømmelse....

HAAAAHAHAHA :-D :-D :-D, SÅ morsomt å skrive sånne ting først, for det blir det som synes i lenkene :-D. Men altså: I min jakt på måter å skaffe en inntekt fra bildene mine på, fikk jeg i går et godt tips jeg herved bringer videre: jeg tagger jo ofte med #Bugle, både i butikken og ellers, men hvis jeg googler #Bugle kommer det bare alt mulig annet opp, ingen Gunhild- #Bugle så langt øye og scrollen kan se. Nå på morgenen logget jeg meg så inn på min meget sjeldent brukte Google +-konto, og la ut et innlegg der med tagg #Bugle. Så googlet jeg igjen, og vipps! Der kom innlegget mitt opp som andre søkeresultat gitt! #bugle #google #søk

Én kommentar

Մ₄°►

22.11.2016 kl.08:47

Nice tips , det skal jeg huske :)

Meget fin tegning btw.

Om du tegner for gøy, eller ikke vet hva du skal lage en dag, tegn gjerne troll, nisser eller andre trollaktige skapninger. Mitt master prosjekt er å digitaliserer norsk folketro rundt troll og vetter, samtidig som jeg ønsker å opprette en trollprotal som man kan markedsføre norge fra.

Så, jeg tenker som så.

Jo flere troll du har laget før dette tar av, jo enklere blir det for deg å få verdens berømmelse.

men sånn helt serriøst. Jeg er student, og har ingen penger til og betale andre for å hjelpe meg, så vist du har lyst å tegne et ekte Trolls in Norway troll til meg og hjemmesiden jeg holder på å lage, hadde det vært kjempe kult.

Mens jeg er i gang her, siden jeg har litt tro på fait, å sån derre greier.

Jeg og noen kammerater jobber også meg å opprette www.artyfy.it (konsept side) så om du eller noen du kjenner et interesert i å selge kunsten deres på denen siden, eller ta på dere et artyfy.it oppdrag fra andre kunder, Send meg gjerne en melding, så kan vi få i gang en dialog. Den foreløpige tanken er at alle kunstnere må sende oss et bilde av deres versjon av "the last supper". Vi vil så la dette bildet "showcase" kunstneren og umiddelbart si noe om dens stil og kreativitet.

Take care.

Skriv en ny kommentar

hits