The day after

Våknet opp til et hus i selverklært unntakstilstand i dag, vi snakker bobleplast spredt utover, bilder stablet i høyden og bredden, alt overstrødd med  opphengskroker, pappkrus og twist. Akkurat det med twisten løser seg raskt. 

Bortsett fra det, eller i grunnen på grunn av det, våknet jeg i strålende humør. Sitter igjen med en god følelse etter helga: Er veldig fornøyd med opplevelsen som helhet, da spesielt med den utrolig kule standen vi lagde! Synes også jeg fikk bra med besøk og oppmerksomhet rundt bildene mine. Jeg visste jo ikke hva jeg kunne forvente i forhold til salg, men slik jeg forstår det etter å ha snakket med mine med-utstillere kom jeg veldig greit ut, uten at det betyr at jeg kom i pluss på noen som helst måte. Men nå hadde jeg valgt å investere litt i dette, bla i endel utstyr som jeg kan bruke til senere anledninger. Men for all del, gå gjerne inn i den oppdaterte butikken min HER og støtt en sultende kunstner :-D.

Tusen takk til alle av mine kjære som kom, det var overveldende ♥ Og like mange takk til alle dere andre, som ikke er forpliktet via blodsbånd eller langvarig vennskap, men som rett og slett setter pris på det jeg lager og forteller meg det ♥

Det eneste bilde jeg har av meg i aksjon, tatt av min i-farta-fotograf-mor:Klarte å ikke få med meg kamera noen av de tre dagene :-D Her kommer en samling mobilbilder av standen, så stolt av den!

Takk til TINT, min kjære Ø, Vibeke, Benjamin og uunnværlige designansvarlig, organisator, selger og vandrende valium Marit.
 

#messenkunsthåndverkogdesign #kunst #utstilling #messe #billedkunst #bugle

2 kommentarer

Emilie

17.11.2016 kl.19:21

Utrolig mye fint!! :)

madebygb

18.11.2016 kl.14:46

Emilie: tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

hits