hits

På sykkel rundt Steinsfjorden

Pompel og Pilt på tur igjen! I går var det Steinsfjorden, som er en liten del av Tyrifjorden, som sto for tur . Ca 2,5 times effektiv sykkeltid for de som driver med sånt, 4 timer for oss. Pauser er viktig.

En annen ting som er viktig når man legger ut på tur er å sikre syklene ordentlig under frakt.Vi parkerte ved Ringeriksmuseet, et vakkert sted fra utsiden i hvertfall, kanskje også fra innsiden, hvem vet. Retning Steinssletta, here we go.

Veronica tok et kult bilde av meg som balanserer på muren og holder oppe "taket" på denne brua, men dette ble mye morsommere. (og dessuten så jeg tykk ut på det kule)På Sundvollen har de en butikk med deilige wienerbrød og en veldig fin do. Og så kom vi til perlen, og dette er IKKE ironisk: Åsa, stedet de fleste glemte, er altså så idyllisk at Astrid Lindgrens Bakkebygrenda fremstår som en fabrikktomt i forhold:You see?Noen ganger skulle man da ønske at man hadde med ordentlig kamera og ikke bare mobil, men etter siste utflukt medbrakt fullt kamerautstyr hvor man  mistet hele skiten av sykkelen uten å merke det og brukte tid og penger og politi og snille finnere før man fikk det tilbake så har man lært at dårligere billedkvalitet kan være å foretrekke. 

Herfra syklet vi med bare en omveg, jeg mener, høyre og venstre i et kryss, hvor stor kan forskjellen bli? til Hesleberg og derfra tilbake til start.

 Vakre Veronica finner venner overalt hvor vi drar.

Genialt både for de som kan og de som ikke kan forskjell på høyre og venstre når man skal på tur: UT. no


#Åsa #Steinsfjorden #Ringerike #Tyrifjorden #sykkel

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

madebygb

madebygb

50, Lunner

Hei på seg, Gunhild her :-) Hobbykunstner/fotograf som innimellom reiser på tur. For eksempel til Mexico. Koselig å se deg :-) Ønsker du mer info om malerier/tegninger og annet ta kontakt på gunhild@gallerigb.com eller besøk meg på facebook: gallerigb

Kategorier

Arkiv