hits

Om avhengighet og giraffer

I dag har jeg vært uten nettilgang på pc, og dermed var jeg plutselig ute av stand til å tegne en giraff. Jeg lar den henge et øyeblikk.

Og så hadde det vært fint å kunne utdype, men det er jeg ikke sikker på om jeg kan. Jeg prøver: Arbeidsrommet mitt består av en del virkelige og noen innbilte nødvendigheter for at jeg skal kunne tegne, sånn som blyanter av alle slag (obviously), en eske tusjer, kamera lett tilgjengelig, nærsyntbriller. Og så litt mindre obviously: En liten skulptur av et pinnsvin, en en kinesisk skriftpensel og et skilt med "Behind every successful woman is HERSELF". Og stor fin pc med bildebehandlingsprogram og bamboo-docken min, og nett. Hele verden en håndsbredd unna. Alt dette må være her når jeg skal tegne. Trenger jeg hele verden for å tegne en giraff? Man skulle ikke tro det, men NOE MANGLET, og jeg brukte hele formiddagen på å overbevise meg selv om at I can do it, og endelig, etter en lang kamp og nettets lengsel gav jeg meg og tegnet ferdig uten google. 

Viser dere ferdig tegning i løpet av noen dager, nå er jeg som vanlig litt "blind" på den, så den må ligge til lading. 

 

#tegning #messenkunsthåndverkogdesign #kunst #brunkritt

 

 

2 kommentarer

Evelin

29.08.2016 kl.18:37

så flink du er og male:D

ønsker deg en fin dag :D

madebygb

29.08.2016 kl.19:20

eveliin: tusen takk, ha en fin kveld :-)

Skriv en ny kommentar

madebygb

madebygb

50, Lunner

Hei på seg, Gunhild her :-) Hobbykunstner/fotograf som innimellom reiser på tur. For eksempel til Mexico. Koselig å se deg :-) Ønsker du mer info om malerier/tegninger og annet ta kontakt på gunhild@gallerigb.com eller besøk meg på facebook: gallerigb

Kategorier

Arkiv