Beauty in hindsight

Rotet i moderens gamle bilder i helga og fant dette. Det tok meg et par sekunder å kjenne igjen meg selv, for det var litt avstand mellom hukommelsen og dette fotoet kan man si. 

Det jeg husker om mitt eget utseende fra den tiden er at jeg syntes jeg veide for mye, hadde for tynt hår, for liten munn, for stor hake og for mange kviser. Seriøst. 

Jeg husker også at jeg som noen-og-tjueåring, som her, så bilde av meg selv som 13-åring og ble slått av hvor normalt slank og søt jeg hadde vært da uten på noen måte å føle meg sånn. Og det er ikke lenge siden jeg så et 7-8 år gammelt foto og tenkte omtrent akkurat det samme. Det burde kanskje være mulig å få noe læring ut av dette?

Jeg har aldri vært veldig plaget med komplekser, men heller aldri  fornøyd med mitt eget utseende. I nåtid altså. Bare ved tilbakeblikk. Er det mulig å nå igjen seg selv? Å forutse at om en 10 års tid kommer historien til å gjenta seg ved at jeg får øye på et bilde fra omtrent nå og tenker at jøss, jeg så da helt ok ut? Og er det i så fall mulig å begynne å kjenne på det allerede nå? 

Eller enda bedre, slutte å bry seg i det hele tatt? Njæ, ikke sannsynlig ;-)

2 kommentarer

MsHildur90

06.10.2015 kl.16:17

Vakker da, og vakker nå! :) Er som oftest bare oss selv som ser alle "feilene" man har ;)

madebygb

06.10.2015 kl.16:20

MsHildur90: Jepp, og takk :-)

Skriv en ny kommentar

hits