Å stille eller ikke stille

...det er spørsmålet. 

God torsdag :-)

Har tre works in progress gående,  men tross denne effektiviteten, thank you Hernes, fikk jeg i dag allikevel en utfordring på hastighetsfronten: jeg fikk en telefon fra arrangørene av Oslos største messe for Kunst, Håndverk og Design med spørsmål om jeg kunne tenke meg å stille ut. Jeg har veldig lyst til å late som om det er hverdagskost for meg å få telefoner av det slaget, og dermed fremstå helt kul og uberørt, men hun hadde sett bildene mine i Eplabutikken og synes det var så fine, og  HVOR GØY ER IKKE DET LIKSOM :-D :-D :-DDet koster selvfølgelig litt å stille der, men mindre enn jeg trodde, det er også mulig jeg kommer til å dele stand med en bestemt annen kunstner, men, menmenmenmenmen:

Kunstmessa er helga etter utsillingen. Er det i det hele tatt mulig? Er redd for at svaret er nei, men jeg har sagt jeg skal tenke på det noen dager. 

Bilder fra sykkelverkstedprosjekt i morgen :-)

2 kommentarer

emagmagasinet

10.09.2015 kl.16:57

Ja ja ja:) Hvis det er dette du vil så må du gjøre det:)

madebygb

10.09.2015 kl.17:20

emagmagasinet: Takk for oppmuntring, og ja, jeg vil jo det, spørsmålet er bare om jeg rekker å lage nok bilder til både utstilling og messe så tett på hverandre :-)

Skriv en ny kommentar

hits