Å blogge eller ikke blogge,

det er spørsmålet. Jeg får vel neppe noen medalje for jevn blogging, og det er forsåvidt greit. Man skal ikke motta medaljer man ikke har gjort seg fortjent til.
For n`te gang vurderer jeg å droppe hele bloggen, men så, etter å ha ignorert sida mi i et par uker kikker jeg inom igjen og ser til min forbauselse at en håndfull sjeler fortsatt er innom her daglig, og tenker hmmmm
For takk og takk til dere dere som er her, men jeg må flau innrømme at det blir litt smått. En håndfull mennesker kan jeg strengt tatt fortelle ting direkte til, eller vise bildene mine live til, faktum er jo at når man går til det skritt å opprette en blogg er det jo fordi man ønsker et litt større publikum enn venninna, naboen og moderen.
Problemet mitt er kanskje formatet. Mitt ønske er i hovedsak å vise bildene mine samt å dele noen landlige gleder og en og annen reiseopplevelse. Jeg har ikke noe behov for at andre skal hige etter å kle seg som meg, lakke neglene som meg eller forme rumpa i dertil egnede underbenklær etter mine direktiver. Ikke er jeg spesielt interessert i å dele intime detaljer fra livet mitt heller. Så er jeg kanskje på feil sted? Hmmmmm Jeg tror kanskje det jeg trenger er en manager heller enn en blogg. Som blogger er man kanskje mere ute etter å få oppmerksomhet for den man er eller for deler av livet sitt. Jeg er jo i utgangspunktet ikke så glad i oppmerksomhet, vil liksom bare vise frem bildene mine jeg. Hmmmmm Følg med i neste episode. Eller ikke.

Én kommentar

Tua

19.04.2015 kl.21:09

Hei Gunnhild.

Kom tilfeldig over bloggen din, så artig. Blogger selv jeg vet du, med et helt annet tema. Bloggen min startet anonym faktiske, men etterhvert ble jeg meg selv i en ganske begrenset utgave. Jeg kommer til å følge deg videre, så du må bare blogge på :)

Skriv en ny kommentar

hits