Dag 4 og 5 og mye annet.

Forferdelige ting skjer i verden, og det virker en smule tøysete å videreføre mitt eksperiment. Ytringsfriheten trues, og debattene raser i etterkant, og - fantastisk godt å se sakens natur tatt i betraktning - meninger av alle farger kommer på trykk. Både de jeg nikker på meg whiplash av enighet til, og de som får meg til å svette av frustrasjon. For å sitere Voltaire, for første gang i mitt liv tror jeg:

"Jeg er dypt uenig i det du sier men vil inntil min død forsvare din rett til å si det". Veldig usikker på om jeg har mot til å gå i døden for noe, men dere skjønner tegninga.

Nuff said, back to silly:

Jeg har nå mer eller mindre glemt hvordan livet med smarttelefon var, og klarer meg dermed veldig greit egentlig. Jeg forsøkte meg på sms på gamletelefonen min, men husket rett og slett ikke hvordan disse tastene fungerte, og måtte gi opp. Dermed lever jeg gjennom fb, hvilket fungerer glimrende når man er hjemme med sin stasjonære pc, men i morgen reiser jeg ut i verden og da er jeg HELT isolert!!! Jeg skal ut på byen på Lillehammer og må være tilstede der, med min beste venninne, hele tiden! Uten å kunne sjekke innom fb en eneste gang! Hm. Det høres ikke så ille ut egentlig...;-)

Mye annet man får gjort når man ikke sitter med nesa ned i skjermen: Nytt maleri på gang:
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits