Gooood morgen!!!!

Akkurat gått av vakt, for siste gang etter 4 netter på rad. Reduserer stilling til en mer helsesam nattstillingstørrelse på 63% fra nyttår, slutt på 4 års blodslit, hurra!!! (På dette tidspunktet er det viktig å minne om at mine gramatiske ferdigheter gjerne går og legger seg litt før resten av meg, så bær over med meg:-))

Nuh til nytt prosjekt, hekling denne gangen. Eneste håndarbeidet jeg kan, men det kan jeg til gjengjeld. Fikk tak i noe kult bommuls-stoff-reste-rull aktig i en butikk på Lillehammer, som nå er i ferd med å bli veske. Så kommer kluet med dette innlegget: Jeg har aldri i mitt liv satt mine ben i en symaskin, men har nå krøpet til korset og gått til anskaffelse av en brukt slik en Elna (takk tante) som foreløbig står der den ble plassert da den kom og bare skuler på meg. Skummelt. Målet er å lære å bruke monsteret slik at jeg kan sy for (finner ikke den dingsen på tastaturet som får for til å bli for og ikke for om dere skjønner) og annet til feks vesker. 

Ser dere at den skuler? Og liksom gnir seg i spolene sine og bare venter på å få meg til å føle meg dum?Vesken så langt.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits