Minding my jewels

Lediggang er roten til masse positivt! I vinter ble jeg sykmeldt i 2 uker, og holdt på å gå på veggen av ubrukt energi! Det sto til slutt mellom å trekke ut alle spikrene i huset og spikre dem inn igjen eller lage et eller annet, og selv om jeg er en habil hobbysnekker endte jeg heldigvis med dette lille prosjektet i stedet.

Utgangspunktet var en gammel solid treeske med en skillevegg i bunnen. Den var nydelig lakkert på utsiden, ubearbeidet inni.

Jeg laget skillevegger og dobbelt bunn av biter av tilskjært tykk papp, og så var det bare  å slå seg løs med utforming. Jeg har brukt stoffrester, hobbymaling, lim, stifter og masse gulvlakk. Noen deler har jeg heklet.


Her er "underetasjen" På innsiden av lokket festet jeg øyekroker for oppheng av kjeder, og heklet et bånd for å hindre at de faller ned i skrinet når lokket lukkes. En bit tynn messingkjetting holder lokket åpent.En gammel smykkeeske, litt hobbymaling, en heklet blomst limt på med universallim og forseglet med møbellakk.2 kommentarer

trineisaksen

25.02.2011 kl.12:08

SV: Tusen takk for hyggelig kommentar:)

june

03.03.2011 kl.09:09

det var et fint smykkeskrin

Skriv en ny kommentar

hits